Olet tässä -työpajat

Olet tässä -työpajat alkavat Art Hub Pikisaaressa!

Olet tässä – yhteisöllisen taideprojektin työpajat alkavat Art Hub Pikisaaressa. Syksyn aikana järjestettävissä Olet tässä -työpajoissa perehdytään taiteilijakirjan käsitteeseen ja tutustaan taiteilijakirjan erilaisiin toteutustapoihin sekä tehdään yhdessä taiteilijakirjaa. Jokainen työpaja on oma kokonaisuutensa, jossa taiteilijakirjaa on mahdollista tehdä. Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan.

Mikä taiteilijakirja?

Taiteilijakirja on taidemuoto, jonka lähtökohtana on kirjan idea, mutta lopputuloksena tekijänsä näköinen taideteos. Taiteilija Marcel Duchampin määritelmä taiteilijakirjalle on miellyttävän väljä: ”Taiteilijakirja on sellainen, jonka taiteilija on tehnyt tai sellainen, jota taiteilija sanoo taiteilijakirjaksi.” 

Teemana Pikisaari

Työpajoissa tehtävän taiteilijakirjan teemana on Pikisaari. Lähtökohdaksi voi valikoitua jokin paikka Pikisaaressa tai omakohtainen kokemus, muisto tai tarina, joka on tärkeä tai merkityksellinen tai muuten inspiroi. Teema on käsiteltävissä vapaasti ja laajasti. 

Tekemisen tavat ja materiaalit 

Taiteilijakirjaa tehdään luovasti tee se itse -konseptilla, jossa kädenjälki ja persoonalliset toteutustavat saavat tulla esiin. Taiteilijakirjaan käytetään mahdollisuuksien mukaan itsetehtyjä ja kierrätysmateriaaleja. Työpajoissa tekeminen on kokeilevaa ja osallistujalähtöistä.

Ajankohta ja ilmoittautuminen 

Olet tässä -työpajat lokakuussa 2021:

lauantaina 16.10.2021 kello 13-15
sunnuntaina 17.10.2021 kello 13-15
torstaina 21.10.2021 kello 18-20
sunnuntaina 31.10.2021 kello 14-16 

Ilmoittaudu mukaan sähköpostiosoitteeseen  info@arthubpikisaari.fi

Työpajat ovat maksuttomia. 
Lisätietoa: www.facebook.com/arthubpikisaari