Art Hub Pikisaari Oulun Taiteiden Yössä 2021

Oulun Taiteiden Yönä torstaina 12.8.2021 kello 17-21 Art Hub Pikisaaren Olet tässä – yhteisöllisessä taideprojektissa tutkittiin Pikisaaren kaupunginosan vedenalaista maailmaa. Illan aikana tilassa oli esillä Vedenalainen Pikisaari -videoinstallaatio. Olet tässä -taideprojekti on osa Kulttuuritalo Valveen Kaupunginosataiteilija-kokeiluhanketta, jonka muita projekteja esiteltiin myös Taiteiden Yönä Art Hub Pikisaaressa kello 18-19. Paikalle saapuivat Hieta huhuilee, saari supattaa -projektista Katja Lehtola ja Riikka Kontio. Warjakan Taidepolkua esitteli Tanja Råman. Näkyväksi! -yhteisötaideprojektista puhui Martu Väisänen. Kaupunginosakulttuurin vastaava tuottaja Ville-Mikko Sikiö kertoi hankkeesta. 

Vedenalainen Pikisaari – Underwater Pikisaari
Vedenalainen Pikisaari – Underwater Pikisaari